WF Nieuws
Foto: Erik de Ruijter

Na Portimão test is Rob Hartog klaar voor het echte werk

ABBEKERK – Na een nuttige test anderhalve week geleden op Portimão gaat Team Hartog – Against Cancer aankomend weekend beginnen aan het tweede deel van het seizoen 2019. In Portugal wordt de negende race van het seizoen verreden op één van de favoriete circuits van Rob Hartog.

Na een zomerstop van zeven weken stapte Rob Hartog in het weekend van 24-25 augustus weer op zijn Kawasaki ZX-6R op het circuit van Portimão. Het was een waardevolle test, waarbij er diverse technische updates werden uitgeprobeerd. Deze week vertrekt Team Hartog opnieuw naar Portugal voor de negende ronde van het World Supersport seizoen. In totaal staan er nog vier wedstrijden op de kalender in 2019.

Favoriete baan

Hartog rekent het circuit van Portimão tot één van zijn favoriete banen en heeft er goede herinneringen aan. Zo reed de coureur uit Abbekerk al eens in de kopgroep van de EK Superstock 600 wedstrijd en scoorde hij in 2017 een top-tien klassering. Vrijdag zal het raceweekend van start gaan en we zullen je gedurende het weekend op de hoogte houden van de verrichtingen van de Kawasaki-coureur door middel van de nieuwsbrief en updates op de Facebookpagina Rob Hartog #47.

Zondag om 12:15 uur (13:15 uur NL tijd) gaat de World Supersport wedstrijd van start in Portimão.

Rob Hartog: ‘Ik kan niet wachten om weer van start te gaan. Ik denk dat we door een aantal technische updates wat stapjes kunnen maken ten opzichte van de eerste seizoenshelft. We hebben nog vier races te gaan te beginnen aanstaand weekend in Portimão. Het is één van mijn favoriete circuits en ik heb er vertrouwen in dat we hier een goed resultaat neer kunnen zetten. Het doel is om het seizoen af te sluiten met zoveel mogelijk top-tien klasseringen.’

[signoff]

Reageer op dit onderwerp