WF Nieuws

HSV Sport wint eerste officiële wedstrijd onder nieuwe trainer

ZWAAG – HSV Sport uit Hoorn wist dinsdagavond zijn eerste echte wedstrijd van het nieuwe seizoen te winnen. In het bekertoernooi wonnen de Hoornaren met 3-0 van DESS uit Benningbroek. Een leuk start voor de nieuwe trainer coach Armand Hoffman maar hij zag wel dat er nog genoeg te verbeteren valt.

Hoffman, die overkwam van FC Medemblik, had het nodige aan mutaties binnen zijn selectie waardoor er ten opzichte van het vorige seizoen iets anders gespeeld werd. In de eerste helft tegen vijfdeklasser DESS kwam zijn ploeg niet in de problemen maar was het speeltempo eigenlijk veel te laag. Bij rust was het 1-0 maar na de pauze werd er een versnelling bij geschakeld waardoor er meer ruimtes tussen de linies ontstonden met daarbij meerdere kansen. Uiteindelijk werd de wedstrijd schadevrij uitgespeeld en met een 3-0 overwinning mag HSV Sport zicht opmaken voor de volgende bekerwedstrijd, aanstaande zondagmiddag tegen Victoria Obdam.

Na afloop sprak onze verslaggever met Rene in de Betouw, aanvoerder van HSV Sport, en Armand Hoffman, de nieuwe trainer/coach van de Geel-Zwarten uit Hoorn.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp