WF Nieuws
Foto: Shutterstock

Weerbericht Westfriesland: wisselvallig met soms wat lichte motregen

WESTFRIESLAND – De herfst zet een tandje erbij en van mooi najaarsweer zal de komende dagen geen sprake zijn.

Vandaag zijn er zonnige perioden maar ook zullen er regelmatig wolken de zon verhullen en uit deze wolken kan zo nu en dan wat lichte motregen gaan vallen, echt grote hoeveelheden zullen dit niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 19, lokaal kan de 20 graden nog worden gehaald. De wind is matig, soms even vrij krachtig en waait uit het westen. In de nacht naar woensdag klaart het deels op en daalt het kwik naar 14 graden.

Vanaf woensdag geeft de herfst nog meer gas en gaan er regelmatig buien vallen waar van sommige met flinke windvlagen gepaard gaan. Met 18 graden is het wel gedaan met de temperatuur en de wind is vrij krachtig soms even krachtig en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag vallen er ook nog enkele buien en daalt het kwik naar 17 graden.

Donderdag is ook een dag waarop nog enkele buien vallen maar de zon zal zich ook af en toe even laten zien. Overdag 17 graden, in de nacht naar vrijdag 12 graden en de wind waait uit het noordwesten en is vrij krachtig van kracht.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp