WF Nieuws

Veelzijdig Snertpop festival voor iedereen

MIDWOUD – Daredevils, Oôs Joôs, Mell & Vintage Future, Nona, Stones Sessions, Blanko, Cindy, Ironic Maiden en Engel. Het mag duidelijk zijn dat Snertpop ook in 2019 weer uitpakt met 9 heerlijke acts. De kaartverkoop voor het festival op zaterdag 21 september is gestart via www.snertpop.nl.

Net als vorig jaar vindt Snertpop plaats in de buitenlucht, op Landgoed De Knap. De organisatie presenteert zoals ieder jaar op een breed programma.

Tekst loopt door onder de foto

Regionale acts als Oôs Joôs, Cindy (uit Midwoud), Engel en Ironic Maiden, worden afgewisseld met veelbelovende bands (zoals Mell & Vintage Future, BLANKO en Nona) en artiesten die voor vuurwerk zorgen, denk aan Rolling Stones-tributeband Stones Sessions en Daredevils. Laatstgenoemde keert terug na vorig jaar de tent op zijn kop te hebben gezet.

Volendam

Met Mell & Vintage Future (veelvuldig gedraaid op Radio 2) en BLANKO beschikt Snertpop over twee talentvolle bands uit Volendam. Daarom organiseert het festival een busreis, die bezoekers uit Volendam en Edam per touringcar naar Midwoud brengt.

In totaal komen er 9 acts naar Midwoud, net als vorig jaar verdeeld over twee podia: de feesttent en het EP:Beerepoot podium. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks aanwezig op het gezellig aangeklede terrein op Landgoed De Knap, die de lekkerste gerechten serveren. Dat wordt smullen!

Kinderparadijs

Maar er is meer. Voor de kinderen komt er een speciaal Kinderparadijs, waar verschillende spelletjes gespeeld kunnen worden. Ook is Westfriesland IJs weer van de partij. Kortom: een dorpsfeest voor iedereen.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Snertpop begint om 15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl. Een Kidskaart (tot en met 12 jaar) is al verkrijgbaar voor slechts 5 euro. Een Fristicket (tot en met 17 jaar) kost 15 euro en reguliere kaarten kosten 22,50 euro. De prijzen zijn exclusief fee. Aan de deur kost een ticket 27,50 euro.

Tickets voor Snertpop zijn ook verkrijgbaar bij Spar Brouwer in Midwoud, De Kreek in Zwaag, Snackerie ‘t Zonnetje (Wervershoof) en bij EP:Beerepoot in Volendam.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp