WF Nieuws

Foto aangeleverd

Meditatief (lig-)concert in Obdam

OBDAM – Op 27 september is er een uniek (lig-)concert in het Brakenkerkje.Violiste Martine Nijenhuis verzorgt een meditatief concert waarbij hartverbinding, innerlijke ervaring en ontspanning centraal staan. 
Martine heeft in haar leven steeds duidelijker de helende kracht van muziek ervaren.

Sinds haar afstuderen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in 1986 heeft zij zich gespecialiseerd in het vrij improviseren op muziek, wat ze met zeer veel plezier doet, o.a. in haar Ierse band Unicorn, die recent nog in het kerkje heeft opgetreden.

Viool-en zangimprovisaties bij Keltische en licht klassieke muziek, komen tot hun recht in de prachtige akoestiek en de warme sfeer van het kerkje.

De muziek en instrumenten zijn afgestemd op de hartfrequentie 432 Hz. In deze stemming, die volkomen in harmonie is met onze cellen en met ons lichaam, kun je de helende kracht van muziek dieper dan anders beleven…

Dit blijkt een gemeenschappelijke ervaring te zijn van vele luisteraars!  Na de pauze volgt een visualisatie, om gemakkelijker en dieper te kunnen ontspannen en daarna kun je genieten van intuïtief vioolspel, prachtige klankinstrumenten, meditatieve zang en verstilde natuurgeluiden…

Je kunt ervoor kiezen om dit bijzondere concert geheel of gedeeltelijk liggend op een eigen matje te ervaren.
Aanvang concert 20.00 uur (vanaf 19.30 uur welkom!) Adres Brakenkerkje: Dorpsstraat 38 in Obdam.

  • Toegang: €17,50
  • Meer informatie: 06-11629403
Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp