WF Nieuws
Esther en Pim van Funk-Food uit Oostwoud gaan een overheerlijk menu samenstellen. (Foto: Funk-Food)

Eerste Dorpsdiner Midwoud-Oostwoud gelijk een succes

MIDWOUD – Een gezellige avond met dorpsgenoten, een verrassend menu, omgoten met muzikale omlijsting. Dát is het Dorpsdiner van Midwoud-Oostwoud. Op vrijdag 20 september vindt het evenement voor het eerst plaats, in de feesttent op Landgoed De Knap, waar een dag later Snertpop plaatsvindt.

Kees van Meulem gaat. Net als zijn zoon Jeroen en ook kleindochter Milou is van de partij. De organisatie mikt op een gemelêerd gezelschap en slaagt daar aardig in. In totaal is al 90% van de 100 beschikbare plaatsen bezet. Voor 25 euro per persoon kun je een plaats aan één van de lange tafels bemachtigen. Dit kan tot zaterdag 14 september via www.snertpop.nl (inclusief fee) of bij de Spar, op de Korteling in Midwoud. Let op: na 14 september is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

En dan het eten.. Esther en Pim van Funk-Food uit Oostwoud gaan een overheerlijk menu samenstellen. Een tipje van de sluier? Denk bijvoorbeeld aan zacht gegaard buikspek met pittige zwarte boontjes, gepekelde zalm en een salade van rosaval aardappel, crème fraiche en bosui.

Daarnaast is er ook speciaalbier verkrijgbaar van Brouwerij Radboud uit Medemblik. De muzikale omlijsting komt op naam van One Pair, gevormd door de broers Dick en Ton Boon.  Kortom: een heerlijke en onbezonnen avond. En dat op eigen dorp.

Het Dorpsdiner duurt op 20 september van 18.30 uur tot 23 uur. Een dag later – op 21 september – wordt op dezelfde locatie Snertpop gehouden. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp