Doe jij mee met The Voice of Koggenland 2020?

OBDAM – Mensen met zangtalenten uit Koggenland krijgen de kans om hun talenten te laten zien in ’t Brakenkerkje van Obdam. Op 24 en 25 januari 2020 organiseert ’t Brakenkerkje de talentenjacht The Voice of Koggenland.

Anders dan bij de landelijke editie zullen er bij The Voice of Koggenland geen stoelen worden omgedraaid maar kan de jury en het publiek genieten van begin tot het einde van zang en muziek. De deelnemers krijgen een open podium waarbij er 1 nummer mag worden gebracht. ’t Brakenkerkje organiseert The Voice of Koggenland om zo talenten uit de regio te stimuleren verder te gaan met muziek.

De deelnemers/sters met de meeste talenten mogen op een later moment een eigen liveoptreden verzorgen in ’t Brakenkerkje.

Wil jij meedoen en ben je ouder dan 16 jaar dan kan jij je aanmelden via deze link. Op het deelnameformulier kun je dan aangeven of jij jezelf wilt begeleiden of dat je digitale begeleiding (muziek op een USB-stick) gaat gebruiken. Geef je muziekvoorkeuren en bijzonderheden ook door. En vergeet zeker ook niet je telefoonnummer te vermelden zodat de organisatie contact met jou kan opnemen.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.