WF Nieuws

Weerbericht Westfriesland: zonnig en zomerswarm

WESTFRIESLAND – Nog even genieten van de laatste zomerse dag, na vandaag start de meteorologische herfst met flink lagere temperaturen dan vandaag.

De dag begint frisjes maar al snel loopt de temperatuur op richting de 25 graden om vanmiddag uit te komen op 26 á 27 graden bij een zwakke wind die uit ht zuiden waait. Vanavond trekt de bewolking wat meer dicht en is er een kleine kans op wat neerslag maar veel zal er niet gaan vallen. Vannacht daalt het kwik naar 15 graden.

Zondag ziet er heel anders uit, de wind is gedraaid naar het westen/noordwesten en voert flink frissere lucht aan, zondagmiddag halen we met moeite de 20 graden en zondagavond en in de nacht naar maandag kunnen er enkele buien gaan vallen en daalt het kwik naar 12 graden.

Vanaf maandag hebben we overdag temperaturen van rond de 19 graden, is het wisselend bewolkt en waait de overwegend matige wind uit het westen/zuidwesten. Vanaf woensdag neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig en kunnen er enkele buien gaan vallen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp