WF Nieuws

MOC-trainer Arno Hulsepas wacht nog veel gepuzzel

MIDWOUD – Arno Hulsepas is nog niet tevreden over het vertoonde spel. Hij moet het tot december doen met een doelverdediger uit de veteranen en ook sommige spelers zijn nog niet helemaal okselfris. Jeugd is er bijna niet en een jeugdteam van onder de 19 kent MOC nog niet.

Tegen De Valken verloor MOC met 6-0 en hadden het ook dubbele cijfers kunnen worden, wanneer De Valken secuurder was geweest. Hulsepas hoopt dat er door de nieuwbouw meer jeugd komt bij Midwoud Oostwoud Combinatie.

MOC start dinsdag om het ‘eggie’ voor de beker tegen de derdeklasser VVW uit Wervershoof. De eerste competitiezondag is MOC vrij. 29 september reist de ploeg af naar DRG uit Durgerdam onder de rook van Amsterdam. DESS, ALC en Zwaagdijk zij de West-Friese opponenten.

WBSV is ook nog vrij dichtbij, maar de rest van de clubs is in Amsterdam, Haarlem en IJmuiden. De 5e klasse B kent slechts 11 clubs.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp