WF Nieuws
Foto aangeleverd

Medemblik viert 75 jaar vrijheid! Doet u mee?

MEDEMBLIK – In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Dan vieren we dus dat we 75 jaar leven in vrijheid, in het besef dat we verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven. De gemeente Medemblik wil we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Programma samen met inwoners

De gemeente Medemblik wil een programma samenstellen voor alle inwoners van Medemblik, van jong tot oud. Zij doen dit graag samen met u. Met de comités 4 en 5 mei, maar ook met verenigingen die op heel andere vlakken actief zijn. Bijvoorbeeld toneelverenigingen, muziekverenigingen, jongerenorganisaties, ouderenorganisaties, enzovoorts.

Wilt u iets organiseren?

De gemeente Medemblik heeft uw hulp dus nodig. Wat kunt en wilt u als vereniging bijdragen? Ook als u in dit kader een activiteit wilt organiseren die buiten de periode 30 april – 5 mei valt, nodigen wij u van harte uit om dat te doen. Laat de gemeente weten wat uw plannen zijn, graag vóór 10 oktober 2019. Zo kunnen zij de krachten bundelen en activiteiten op elkaar afstemmen. U kunt u activiteiten doorgeven via

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Ook dan kunt u een e-mail sturen naar 

[signoff]

Reageer op dit onderwerp