WF Nieuws
Foto aangeleverd

Herinrichting Berkhouterweg Hoorn begonnen

HOORN – Maandag 26 augustus 2019 is aannemer BAM Infra begonnen met de herinrichting van de Berkhouterweg. Bij de herinrichting van de Berkhouterweg is het doel de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers te verbeteren en een groenere aanblik te geven.

Berhouterweg blijft bereikbaar

In de eerste weken wordt de nieuwe rijweg aangelegd. Vanaf 15 september 2019 starten vervolgens de werkzaamheden aan de kabels en leidingen, de riolering en de aanleg van een nieuw voet- en fietspad langs de Berkhouterweg. De Berkhouterweg blijft tijdens deze werkzaamheden beschikbaar voor auto’s en fietsers. Tevens vinden werkzaamheden plaats op het parkeerterrein van de begraafplaats en het crematorium.

Uitvoering werkzaamheden Provincialeweg

Nadat de werkzaamheden aan de Berkhouterweg klaar zijn, starten begin 2020 de werkzaamheden aan de Provincialeweg en het omvormen van de turborotonde naar een gelijkvloerse kruising met verkeerslichten. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan de Provincialeweg in het voorjaar 2020 voltooid.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp