WF Nieuws

Foto: DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper

Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper

Wat eten wij vandaag: Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper Wat eten wij vandaag: Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper Uitprinten
Hoeveel personen: 4 Bereidingstijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 1 bloemkool, in roosjes, ca. 600 g
  • 10 sjalotjes, gehalveerd, gepeld
  • 1 rode peper, in reepjes, zaadlijsten verwijderd
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. kerriepoeder

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de bloemkoolroosjes en sjalotten met de rode peper, olie en kerrie.
  3. Spreid uit over een bakplaat en rooster in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  4. Schep tussendoor een paar keer om.
  5. Lekker met pitabroodjes, hummus en gebraden lamsworstjes.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp