WF Nieuws

Goede uitgangspositie Hovocubo in kwalificatietoernooi Champions League

HOORN – De zaalvoetballers van Hovocubo uit Hoorn hebben in eigen huis de koppositie ingenomen in het kwalificatietoernooi voor de Main Round in de Champions League. Woensdagavond won de ploeg van Sander van Dijk met de duidelijke cijfers van 10-1 tegen PYF Saltires uit Schotland. Vrijdagavond hebben de Hoornaren genoeg aan een gelijkspel tegen Helvecia Futsal London om de hoofdtoernooi te bereiken.

Op donderdagochtend trainde de selectie lichtjes in sporthal De Opgang in Zwaag in voorbereiding naar The Grand Finale van vrijdagavond. Wanneer Hovocubo het toernooi wint zal het in oktober mogen afreizen naar Wit Rusland om in het hoofdtoernooi te spelen. Maar zover is het nog lang niet. Zoals gezegd, met uitzondering van de keepers, werd er lichtjes getraind en onze verslaggever was daar getuige van.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp