WF Nieuws

Hovocubo opent kwalificatie Champions League met winst

ZWAAG – Het kampioenenbal voor zaalvoetballers is gisteren in Hoorn van start gegaan. In sporthal De Opgang strijden 4 ploegen voor 1 ticket in het hoofdtoernooi van de Champions League.

De start van het kwalificatietoernooi in Hoorn was voor de kampioenen van Engeland en Schotland. Helvecia London Futsal won kinderlijk eenvoudig aan de hand van Arie Santos, een duurbetaalde ingevlogen speler, met 7-3 van Perth Youth Futsal Saltires uit Schotland.

Later op de avond was het de beurt aan het Hoornse Hovocubo. Lynx FC uit Gibraltar was de tegenstander en de ploeg van Sander van Dijk begon voortvarend aan de klus. Bij rust was de tussenstand 5-1 en was er geen vuiltje aan de lucht. Echter, in de sporthal was het tropisch warm waardoor het tempo in de wedstrijd wat zakte en Hovocubo minder scherp voor de goal was.

Het resulteerde in 1 doelpunt in het tweede bedrijf maar met een 6-1 overwinning overheerste toch de tevredenheid.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp