WF Nieuws

De Cantabile boekenmarkt in Cultura Andijk.

ANDIJK – Cantabilé uit Andijk, een popkoor met 50 leden  heeft net als veel verenigingen geen rijkgevulde verenigingskas. Om toch de kosten van zaalhuur en begeleidingsband te kunnen blijven dragen bedacht het koor een activiteit om de kas te spekken. Op 7 september a.s  wordt in dorpshuis Cultura

een tweedehands-boeken en cd-markt gehouden. Bijeengebracht door de leden en mensen die Cantabile een warm hart toedragen zijn honderden boeken en cd’s ingezameld om te verkopen voor  kleine prijsjes. Boeken in vele genres, wat ouder maar ook vrijwel nieuwe en nieuwe boeken.  Een en ander wordt vrolijk omlijst met muziek van Perry Ligthart  Ook de nieuwe dirigent van Cantabilé Jorim de Kroon laat muzikaal van zich horen. Uitbater Peter zorgt voor de inwendige mens op het terras, binnen en bij mooi weer staan de deuren open. Daarnaast is er een loterij met vele leuke prijzen.

Plaats: Cultura, Kleingouw 112 Andijk zaterdag 7 september 13.00-17.00 uur.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp