WF Nieuws

Penny de Jager gevonden in hotel in Zuid-Holland

REGIO – De politie is een onderzoek gestart naar de reden waarom de 23-jarige Penny de Jager ineens zaterdagavond besloot om de kuierlatten te nemen en onder te duiken in een hotel ergens in Zuid-Holland

Ook zal worden gekeken of de kosten die zijn gemaakt kunnen worden verhaalt op de 23-jarige vrouw. Haar broer laat via Facebook weten dat er geen inhoudelijke details openbaar kunnen worden gemaakt vanwege het onderzoek van de politie naar de omstandigheden waarin zij is aangetroffen.

De woordvoerster van de politie laat weten dat zij er zelf voor heeft gekozen om het strandje bij Venhuizen te verlaten en naar het hotel in Zuid-Holland te gaan, wat er precies is gebeurd en hoe zij daar naar toe is gegaan onderzoekt de politie op dit moment.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp