WF Nieuws

Hovocubo maakt zich op voor de klassieker tegen Eindhoven voor de Supercup

HOORN – Voor de vierde keer staan de beide ploegen tegenover elkaar in de strijd om de Supercup, van deze vier keer wist Hovocubo 1x de beker te winnen en Eindhoven 2x.. Aankomende zaterdag 24 augustus weten we of Hovocubo op gelijke hoogte komt met Eindhoven.

Beide teams sloten de oefencampagne goed af. Tegen de wat mindere tegenstanders werd vooral ritme opgedaan en door beide ploegen ook alles overtuigend gewonnen. In de laatste krachtmeting voor beide teams diende er meer strijd geleverd te worden. Hovocubo trad tegen een Belgische topploeg aan.

Futsal Hasselt onder leiding van voormalig FC Eindhoven coach Carmelo Niedu bood lang goede weerstand en moest in de tweede helft toch nog capituleren. De Brabanders gingen eveneens naar België waar ze met een 6-6 eindstand tegen de Belgische kampioen FP Halle Gooik een erg knappe prestatie op de vloer legden. Jan Vogels en Sander van Dijk hebben er alles aan gedaan om hun ploegen goed voor te bereiden.

Tijdens de Supercup kunt u ook vast uw kaartje bemachtigen voor de Champions League (€7,50 voor een dagkaart) en ook kunt u vast in bezit komen van de speciaal voor de Championsleague gemaakte supportersjaal.

Tips?

 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp