WF Nieuws

© DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: Pittige Mexicaanse salade

Pittige Mexicaanse salade

Wat eten wij vandaag: Pittige Mexicaanse salade Wat eten wij vandaag: Pittige Mexicaanse salade Uitprinten
Hoeveel personen: 4 Bereidingstijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 4 blikken kidneybonen blik à 310 gram
  • 4 blikjes mais blik à 160 gram
  • 2 paprika’s
  • 8 tomaten
  • 16 takjes verse peterselie
  • 8 lente-/bosuitjes
  • 4 el olijfolie
  • 2 tl chilipoeder
  • 2 tl komijnpoeder (djinten)
  • 4 tl paprikapoeder
  • 2 tl korianderpoeder (ketoembar)
  • 2 tl cayennepeper
  • 4 handjes rucola

Instructies

  1. Doe de kidneybonen en mais in een vergiet en spoel goed af met water. Laat uitlekken terwijl je de groente snijdt.
  2. Snijd de paprika en tomaten in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn en snijd de bosuitjes in dunne ringen.
  3. Meng de olijfolie en kruiden tot een stevige dressing.
  4. Doe de paprika en tomaten in een grote kom en meng de kruidendressing er goed doorheen.
  5. Voeg de kidneybonen, mais, peterselie, bosui en rucola toe en roer opnieuw totdat alles goed verdeeld is.

Note!

*Houd je niet van pittig? Laat de cayennepeper dan achterwege. *Lekker met kip

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp