WF Nieuws

Weerbericht Westfriesland: buien en soms wat opklaringen

WESTFRIESLAND – Voor de liefhebbers van zomerse temperaturen, veel zon en zwoele avonden is er slecht nieuws, u zult de koffers moeten pakken en afreizen naar het zuiden van Europa, bij ons regeert op dit moment de herfst.

Vandaag vallen er weer diverse buien en soms kan het even wat langer achter elkaar gaan regenen, vanmiddag klaart het iets op en is er kans op nog wat zonneschijn. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 20 bij een wind die waait uit het westen/zuidwesten en overwegend matig van kracht is. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar rond de 13 graden.

Vrijdag af en toe wat zon maar ook dan vallen er enkele buien. De wind draait wat meer naar het westen en trekt aan naar vrij krachtig, de middagtemperatuur loopt op naar 22 graden, een vrij normale tijd voor deze tijd van het jaar. Vrijdagavond gaat het regenen en dat zet ook de vrijdagnacht door.

Het weekend staat in het teken van buien met veel wind en temperaturen van rond de 21 graden.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp