WF Nieuws

Burgemeester sluit drugswoning in Hoorn

HOORN – Burgemeester Nieuwenburg heeft op 14 augustus een drugswoning aan de Patio 68 in Hoorn voor een periode van een maand gesloten. In de woning was een professionele hennepkwekerij actief en werd illegaal stroom afgetapt. De woning is verzegeld en omwonenden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Hennepplantage aangetroffen

In juni 2019 werd de hennepplantage die zich in het pand bevond ontmanteld door de politie. In de woning werden in totaal 620 hennepplanten en restanten van hennepplanten aangetroffen.

Damoclesbeleid

De sluiting is gebeurd op grond van artikel 13b van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp