WF Nieuws

Team Hartog doneert recordbedrag aan Against Cancer tijdens jaarlijkse circuitdag

ABBEKERK – Dankzij de hulp en inbreng van veel mensen heeft Team Hartog een bedrag van € 11.500,- kunnen doneren aan Against Cancer tijdens de jaarlijkse circuitdag in Assen. Deze vijftiende editie van de circuitdag was opnieuw zeer geslaagd, waarbij de stichting de kinderen en gezinnen door de vele activiteiten een glimlach kon bezorgen in hun strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Woensdag 7 augustus werd de vijftiende editie van de Against Cancer Circuitdag op het TT Circuit Assen georganiseerd. Dit was de zevende keer dat Team Hartog Against Cancer onderdeel was van dit evenement. In de afgelopen maanden is het team druk geweest met verschillende inzamelingsacties in een poging om zoveel geld te doneren tijdens de circuitdag. Eén van de momenten waarbij er veel geld werd opgehaald was tijdens de jaarlijkse veiling van Team Hartog, die gehouden werd tijdens de Raceday eind juli.

Maar er waren veel meer momenten waarbij er geld werd ingezameld. Op de circuitdag kon Team Hartog een recordbedrag van € 11.500,- overhandigen aan Against Cancer, een bedrag waar we als team heel trots op zijn! We willen dan ook alle mensen bedanken, die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Een speciale dank gaat uit naar Jack van Hoof met zijn Dayoptions members en naar Gerard Sauer, die een actie heeft georganiseerd tijdens de Classic Races in Tubbergen.

Op de circuitdag zelf waren er heel veel activiteiten, dit alles met als doel om de kinderen en gezinnen een glimlach te bezorgen en kracht te geven tijdens hun strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. En glimlachen waren er zeker te zien, want zo konden de kinderen mee met raceauto’s, helikopters, maar ook achterop bij motoren. Onze coureur Rob Hartog reed ook meerdere kinderen rond, waarbij de glimlach van de kinderen goed te zien was in de helm op de foto’s van onze fotograaf Erik de Ruijter.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp