WF Nieuws

Jubileumfeest 40 jaar Eredivisie Westfriesland SEW

NIBBIXWOUD – Zondag 25 augustus van 13.00 tot 18.00 uur viert handbalvereniging Westfriesland SEW uit Nibbixwoud het feit dat het eerste damesteam al 40 jaar onafgebroken in de Eredivisie handbal speelt. De hele middag is er in De Dres in Nibbixwoud van alles te zien en te beleven.

Vele hoogtepunten uit de voorbije 40 jaar zullen te zien zijn en er is voldoende tijd om bij te praten met voormalige topspeelsters en trainers. En voor de fanatiekelingen wordt er natuurlijk ook nog gehandbald!

Een mooie kijk op de voorbije 40 jaar tophandbal in Westfriesland en voor iedereen uit Westfriesland een mooie gelegenheid om de historie van Westfriesland SEW te beleven. Natuurlijk is er deze middag ook gelegenheid om kennis te maken met de plannen van Westfriesland SEW voor de toekomst en wordt er uitleg gegeven over het Topsportplan “Samen op weg naar de top”.

Informatie kan worden ingewonnen via 40jaareredivisie@westfrieslandsew.nl.

De organisatie hoopt iedereen te zien op zondag 25 augustus a.s. van 13.00 – 18.00 uur in De Dres in Nibbixwoud!

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp