WF Nieuws

Nieuw bij KGB: de Vrienden van KGB

BOVENKARSPEL – Met ingang van het seizoen 2019/2020 zijn de “Vrienden van KGB” in het leven geroepen door de sponsorcommissie. De Club van 100 en de topsponsorgroep Tulip Valley zijn reeds jaren een begrip binnen KGB, nu komen daar ook de Vrienden van KGB bij.

De sponsorcommissie zal (potentiële) sponsoren benaderen met de vraag of zij deel willen gaan uitmaken van de Vrienden van KGB. Maar wat houdt het eigenlijk in zo’n vriendenclub?

Er worden vier verschillende pakketten aangeboden, te weten het platina pakket, het gouden pakket, het zilveren pakket en het bronzen pakket. Deze pakketten kosten een bepaald bedrag per seizoen en daarvoor in ruil wordt door KGB een tegenprestatie geleverd. Onder aan dit bericht is een en ander in een overzicht weergegeven. Vraag gerust naar de details en de overige mogelijkheden.

Een contract wordt afgesloten voor de duur van drie jaar. Alleen een bord langs de N505/Drechterlandseweg wordt met ingang van 2019/2020 500 euro per seizoen (ook voor de huidige sponsoren). Een bord langs het hoofd- en hoofdjeugdveld 175 euro per seizoen. Voor informatie kan er contact worden opgenomen met de sponsorcommissieleden Klaas Blokker (06-40308042 of 0228-516775) en Jacco Stuurop (06-53258510).

Tips?Reageer op dit onderwerp