WF Nieuws

Gemeente Opmeer voetbaltoernooi

SPANBROEK – Zoals al tientallen jaren het geval, wordt ook dit jaar het Gemeentetoernooi van Opmeer gespeeld. Dit jaar zal dat op 19, 21 en 24 augustus gebeuren op het sportpark aan de Spanbroekerweg, de thuishaven van VVS’46. Bijna alle voetbalclubs van de gemeente doen hier aan mee. Grasshoppers, DWB, AGSV en natuurlijk gastheer VVS’46. Alle clubs zullen tegen elkaar uitkomen in 2 x 45 minuten, verspreid over de 3 dagen. De club die de meeste punten behaald wint het toernooi.

Het Juro-Unirek Gemeentetoernooi is inmiddels een traditie in Opmeer. Een stukje voorbereiding voor de teams en alvast proeven van het nieuwe seizoen voor het publiek. Er is een penalty bokaal voor de jeugd en een deskundige jury bepaald wie dit jaar de beste speler van het toernooi is en er is een prijs voor de topscorer. Beide prijzen worden beschikbaar gesteld door Bouwservice Dol uit Spanbroek.

Speciaal dit jaar is dat op zaterdag Tikki Taka Touzani zijn kunsten komt vertonen op ons Complex. Rond de klok van 18:30 uur zal hij gaan beginnen.

Het gemeentetoernooi is naast een reeks wedstrijden vooral een ontmoetingsplek. Lekker langs de lijn kletsen en na afloop nog even naborrelen. Dit jaar doet VVS’46 er alles aan om een vlekkeloze editie af te leveren en nodigt alle gemeentelijke voetbal liefhebbers uit om deze 3 dagen bij VVS’46 langs te komen.

Speelschema:

Maandag 19 augustus:

  • 19.00 uur VVS ’46 – AGSV Veld A Scheidsrechter Carlo Dop
  • 19.00 uur DWB – Grasshoppers Veld B Scheidsrechter Daniel Terpstra

Woensdag 21 augustus:

  • 19.00 uur VVS ’46 – DWV Veld A Scheidrechter Johan Terband
  • 19.00 uur AGSV – Grasshoppers Veld B Scheidsrechter Carlo Dop

Zaterdag 24 augustus:

  • 17.00 uur DWB – AGSV Veld A Scheidsrechter Daniel Terpstra
  • 19.00 uur VVS ’46 – Grasshoppers Veld A Scheidrechter Johan Terband
Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp