WF Nieuws

Burgemeester sluit drugswoning in Hoorn

HOORN – Burgemeester Nieuwenburg heeft op 12 augustus 2019 een drugswoning aan de Vijzelmolen 34 in Hoorn gesloten voor de periode van een maand. In de woning was een professionele hennepkwekerij actief. De woning is verzegeld en omwonenden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Hennepplantage aangetroffen

In juni 2019 werd de hennepplantage die zich in het pand aan de Vijzelmolen bevond ontmanteld door de politie. In de woning werden in totaal 216 hennepplanten aangetroffen.

Damoclesbeleid

De sluiting is gebeurd op grond van artikel 13b van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp