WF Nieuws

Reconstructie Hemmerbuurt Hem

HEM – 2 september 2019 gaat de Hemmerbuurt op de schop. Volgens uitvoerder Strukton Civiel gaat de gehele operatie bijna een jaar duren. Het vernieuwen van de Hemmerbuurt gaat in fasen.

De 1e fase duurt 3 weken en start dus op 2 september met het verwijderen van het asfalt tussen de Torenweg en de Hertog Willemweg. De weg wordt geheel gerenoveerd en ook het afwateringsriool wordt aangepakt. Er komt een nieuwe wegconstructie en het asfaltteren staat gepland op vrijdag 27 september.

Over de andere fasen krijgen de bewoners om en nabij de Hemmerbuurt later meer informatie. Op verschillende plaatsen heeft een extern bedrijf kasten opgehangen om de trillingen te meten op de gehele Hemmer buurt. Het werk moet in juni 2020 klaar zijn.

Op het kaartje ziet u globaal hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd. De buurtbakker en andere aanwonenden zullen bij de eerste fase waarschijnlijk alleen lopend te bereiken zijn.  Eigenaar Peter van der Werff was niet helemaal op de hoogte met de bereikbaarheid van de winkel. Ook omdat hij de correspondentie van de gemeente heeft gemist. Hij woont niet op het adres van de winkel. Wij spraken dhr van de Werff in de winkel aan de Hemmerbuurt.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp