WF Nieuws

archief foto

Ramona Westerhuis pakt brons op de puntenkoers tijdens de Europacup Inlineskaten

BLOKKER – In het Belgische Oostende wordt dit weekend de Europacup Inlineskaten gehouden met diverse sporters uit Westfriesland waaronder Ramona Westerhuis uit Blokker.

Op de puntenkoers wist Ramona direct vanaf de start al enkele punten bij elkaar te sprokkelen en probeerde halverwege de wedstrijd een mislukte ontsnappingspoging van Bente Kerkhoff (Oostwoud) wel te doe slagen door nu zelf weg te sprinten.

Maar ook de poting van Ramona mislukte zodat het aankwam op de laatste ronde waar de Francaise Marine Balanant, toen al de nr. 1 opnieuw de drie punten pakte en zo de nieuwe Europese kampioen werd voor Bente Kerkhoff en Ramona Westerhuis.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp