‘Radio Bontekoe’ zal zeer binnenkort ‘HoornRadio’ heten!

HOORN – Radio Bontekoe zal haar naam gaan aanpassen in HoornRadio en samen met HoornGids onder 1 vlag verder gaan.

Radio Bontekoe schrijft in een mededeling aan haar luisteraars: ,,Met de naam ‘HoornRadio’ is het meteen duidelijk! Een radiostation voor en door Hoorn. Om die duidelijkheid te bieden hebben wij tot naamswijziging besloten. Er komt een nieuwe website waarin ook ‘HoornGids’ wordt opgenomen. Dus radio en nieuws ineen. Maar niet alleen dat: ‘HoornGids’ is meer dan alleen nieuws. Deze bezit ook een zeer uitgebreide complete agenda van alle culturele activiteiten in Hoorn. En of dat niet genoeg is, kunt u de website straks ook raadplegen voor alles van de wijkoverleggen en er zijn nog meer spectaculaire plannen….. Dit alles straks in een site. Hou het in de gaten!”

Radio Bontekoe is te beluisteren op op de middengolf 828 kHz en via www.radiobontekoe.nl straks dus www.hoornradio.nl

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.