WF Nieuws

KGB selectie start met voorbereidingen nieuwe seizoen

BOVENKARSPEL – Het nieuwe seizoen staat voor KGB 1 en 2 op het punt van beginnen. Op dinsdag 30 juli start de selectie met de eerste training. Al eerder op 2 juli is de nieuwe selectie van KGB bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. Hoofdtrainer Piet Wiersma hield een presentatie over wat we verwachten van elkaar in het komende seizoen.

De selectie krijgt de beschikking over zeven nieuwe spelers: Bob Appelman, Tyron Terbeek, Jord de Boer en Tim Ruiter. Bij de zeven nieuwe spelers horen ook drie oude bekenden, namelijk Reynaldo Appelman, Daniël van Vuure en Pedro Raven. Er gaan ook vier jeugdspelers meetrainen. Dit zijn Luuk Verhoeks, Brett Schoonenberg, Jimmy Verhage en Mike van Ammers. De selectie traint iedere dinsdag- en donderdagavond.

De voorbereiding bestaat naast de gebruikelijke trainingen ook uit oefenwedstrijden. Op zaterdag 3 augustus speelt KGB 1 tegen BOSO Sneek waarna de complete selectie naar de Sneekweek gaat. Het volledige voorbereidingsprogramma is hier te lezen.

Er zijn op de kennismakingsbijeenkomst ook duidelijke doelstellingen neergezet: KGB 1 en 2 moeten beide periodekampioen worden. De teamfoto wordt in augustus geschoten.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp