Hoorn op Hoeven!!

HOORN – De wekelijkse woensdagmarkt met kunst, boeken, curiosa, creatieve maaksels en wordt deze week aangevuld met superleuk entertainmentprogramma.

Het is namelijk een gehinnik en gesnuif van jewelste in Hoorn. Op de Gedempte Turfhaven vinden vandaag twee paardenevenementen plaats voor jong en oud!

Hoorn op Hoeven

We beginnen met de jaarlijkse Ponydag. Al om 11 uur wordt gestart met diverse keuringen, daarna volgt de ponylunch en we sluiten de dag af met een verkleedwedstrijd voor pony en ruiter.

Daarna wordt het parcours klaargemaakt voor het ringsteken voor authentiek gerei. Dit is een lust voor het oog voor liefhebbers van fraaie paarden, prachtige rijtuigen en ringstekers en menners in hun zondagse goed.

In de stad lopen veel muzikanten rond die het supergezellig maken en kinderen die geen echte pony hebben kunnen een ritje maken om eens te ervaren hoe dat is.

De markt en het entertainment duurt van tien tot vijf en uiteraard is de toegang gratis. Meer informatie over alle leuke en interessante evenementen die in Hoorn worden georganiseerd vindt u op www.ikhouvanhoorn.nl

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.