WF Nieuws

Ron van Breukelen van OneStepSolution

OneStepSolutions participeert in GreenFund Holland

MEDEMBLIK – OneStepSolutions uit Medemblik participeert in crowdfunding platform GreenFund Holland Crowdfunding ofwel ‘Publieksfinanciering ‘ is inmiddels niet meer weg te denken in de financiële wereld. GreenFund Holland richt zich met crowdfunding op duurzame projecten. Als investeerder levert dat je, naast een aardig rendement, het goede gevoel op dat je weet wat er met je geld gebeurt.

Na 25 jaar stapte Ron van Breukelen uit het door hem opgerichte bedrijf Xaris B.V. voor een sabbatical. Na een jaartje ‘uitwaaien ‘ is hij 4 jaar geleden met het bedrijf OneStepSolutions. Dit bedrijf houdt zich bezig met software ontwikkeling voor websites en webshops.

Hij was vanaf het begin als automatiseerder betrokken bij het opzetten van het crowdfunding platform GreenFund Holland. Dit platform brengt investeerders en leners bij elkaar voor het realiseren van duurzame projecten. Inmiddels zijn er 9 projecten gerealiseerd met een totale investering van ruim € 660.000,-.

Projecten worden geselecteerd op:

  • duurzaamheid
  • een laag risico profiel
  • maximale lening van circa € 100.000,-

Alle gestarte campagnes zijn tot nu toe 100% geslaagd. De eerste projecten zijn 3 jaar geleden gestart en de aflossingen en rentebetalingen lopen perfect volgens planning.

OneStepSolutions is gevraagd om te participeren in GreenFund Holland vanwege hun automatiseringskennis en digitale marketing.

OneStepSolutions: https://onestepsolutions.nl

GreenFundHolland: https://greenfundholland.nl

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp