WF Nieuws

Foto aangeleverd

Creatief talent kunnen zich weer laten zien in Medemblik

MEDEMBLIK – Creatieve inwoners van de gemeente Medemblik kunnen zich weer aanmelden om mee te doen aan de jaarlijkse grote expositie in de noordbeuk van de Bonifaciuskerk in Medemblik. De commissie Kunst en Cultuur van de Bonifaciuskerk is op zoek naar mensen die het leuk lijkt om hun werk te laten zien.

Het gaat niet alleen om schilderen en beeldhouwen, maar ook om vaardig- heden zoals bijvoorbeeld fotografie, keramiek, glas schilderen, bloemschikken, grafische vormgeving of textiele werkvormen. Dit jaar vindt de expositie plaats op 6, 7 en 8 september en is op alle drie de dagen geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Creatieve Medemblikkers is een overzichtstentoonstelling die laat zien dat veel inwoners van de gemeente Medemblik verrassend prachtige kunstwerken maken. Iedereen die creatief bezig is kan meedoen en zich aanmelden! Deelname is gratis. De exposanten kunnen vier à vijf werkstukken inleveren. Afhankelijk van de grootte en de beschikbare ruimte wordt bekeken welk werk een plaatsje krijgt.

De organisatie is in handen van Lia Blok en Mieke Meyjes. Aanmelden kan per e-mail: miekemeyjes@gmail.com of telefonisch: 0227-608272. Het is daarbij gewenst om aan te geven om welke discipline, stijl en afmeting het gaat.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp