WF Nieuws

Inmiddels 45 minuten onder weg. Net gedronken en Geert Schipper gaat lekker.

Gepostet von Geert Schipper am Donnerstag, 11. Juli 2019

Spanbroeker Geert Schipper zwemt Medemblik – Stavoren

MEDEMBLIK – Een waar huzarenstukje heeft paralympiër Geert Schipper afgelopen vrijdag volbracht. Als eerste mindervalide heeft Geert de overtocht Medemblik – Stavoren gezwommen en ook nog in een fantastische tijd.

In 5 uur en 38 minuten volbracht de topsporter uit Hensbroek het huzarenstukje van 22 kilometer, al was het nog wel erg spannend op een gegeven moment toen vanuit Noord-Holland de zware onweersbuien het IJsselmeer op trokken, maar voor Geert was het een geluk dat dit juist zorgde voor een kalme IJsselmeer waardoor hij in een hoog tempo kon door zwemmen.

Voor Schipper was de oversteek een test of hij fysiek sterk genoeg was om deze afstand te zwemmen, dit met de Olympische Spelen van Tokio in 2020 in het vooruitzicht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp