WF Nieuws

Stockfoto Politie
Stockfoto Politie

Grote politiemacht op been voor man met getrokken pistool in Enkhuizen

ENKHUIZEN – Paniek brak er niet uit bij Herberg De Compagnie maar de mensen die getuige waren hoe een man uit Grootebroek tijdens een ruzie ineens een wapen uit een holster pakte waren wel flink geschrokken.

De direct gealarmeerde politie kwam met diverse auto’s en de politiehelikopter op de oproep af waarna er direct een grote speuractie werd opgestart naar de man. Deze werd later bij zijn woning in Grootebroek aangehouden.

Roderick de Veen, woordvoerder van de politie: ,,Voor we iets verder kunnen vertellen over het voorval zullen we eerst alle getuigen moeten horen en of er een pistool is getrokken, voor nu is het nog allemaal onduidelijk wat de oorzaak van de ruzie is.”

Volgens één van de getuigen was de ruzie op straat en er werd geduwd wat soms niet zachtzinnig ging waarna opeens de man dat pistool van onder zijn T-shirt haalde.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp