WF Nieuws

Ook Fakkert in Zaandam is nu failliet

Nu ook Fakkert Schadebedrijf en Zaandam failliet

ZWAAG – Na het faillissement van Garage Fakkert in Zwaag en Schagen is nu ook Fakkert in Zaandam en het schadebedrijf van Fakkert failliet.

Domino-effect

Na het van beide Fakkert garagebedrijven konden de lonen van het personeel van de twee buiten het faillissement gebleven bedrijven niet langer worden betaald waarna ook voor deze bedrijven het faillissement is aangevraagd.

De curator legt de schuld van de laatste twee failliete bedrijven bij de bank, deze wilde niet meewerken aan een verruiming van het krediet zodat beide bedrijven in liquiditeitsproblemen kwamen en de lonen en vakantiegeld niet kon uitbetalen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp