WF Nieuws

Samen met de ouders gaat Opmeer zoeken naar de beste locaties voor de 2 IKC's (Foto: Opmeer)
Samen met de ouders gaat Opmeer zoeken naar de beste locaties voor de 2 IKC's (Foto: Opmeer)

Praat mee over locatie Integraal Kind Centra Opmeer/Spanbroek en Hoogwoud

OPMEER – Op woensdag 3 juli vergaderen de commissies Samenlevingszaken, Ruimte en Bestuurlijke Zaken en Verantwoording over het voorstel van het college over de locatiekeuze van de IKC in Spanbroek/Opmeer en Hoogwoud.

Laat de commissieleden weten wat u van de plannen vindt
De commissieleden willen uw mening horen over de plannen en organiseert daarom voorafgaand aan de commissievergadering een hoorzitting. Tijdens deze hoorzitting kunt u de commissieleden vertellen wat u van de plannen vindt. Iedere inspreker krijgt daarvoor maximaal vijf minuten de tijd. Wilt u inspreken, dan kunt u zich tot uiterlijk woensdag 26 juni aanmelden via griffier@opmeer.nl.

Meer weten?
Vanaf 21 juni om 12.00 uur kunt u de stukken raadplegen op www.opmeer.nl die op 3 juli worden besproken. De hoorzitting begint om 19.00 uur en aansluitend vindt de commissievergadering plaats. Beide bijeenkomsten worden gehouden in het gemeentehuis van Opmeer.

Tips?Reageer op dit onderwerp