WF Nieuws

Samen met de ouders gaat Opmeer zoeken naar de beste locaties voor de 2 IKC's (Foto: Opmeer)
Samen met de ouders gaat Opmeer zoeken naar de beste locaties voor de 2 IKC's (Foto: Opmeer)

Praat mee over locatie Integraal Kind Centra Opmeer/Spanbroek en Hoogwoud

OPMEER – Op woensdag 3 juli vergaderen de commissies Samenlevingszaken, Ruimte en Bestuurlijke Zaken en Verantwoording over het voorstel van het college over de locatiekeuze van de IKC in Spanbroek/Opmeer en Hoogwoud.

Laat de commissieleden weten wat u van de plannen vindt
De commissieleden willen uw mening horen over de plannen en organiseert daarom voorafgaand aan de commissievergadering een hoorzitting. Tijdens deze hoorzitting kunt u de commissieleden vertellen wat u van de plannen vindt. Iedere inspreker krijgt daarvoor maximaal vijf minuten de tijd. Wilt u inspreken, dan kunt u zich tot uiterlijk woensdag 26 juni aanmelden via griffier@opmeer.nl.

Meer weten?
Vanaf 21 juni om 12.00 uur kunt u de stukken raadplegen op www.opmeer.nl die op 3 juli worden besproken. De hoorzitting begint om 19.00 uur en aansluitend vindt de commissievergadering plaats. Beide bijeenkomsten worden gehouden in het gemeentehuis van Opmeer.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp