Rob Hartog wil goede flow hervinden op Misano

ABBEKERK – Rob Hartog zijn World Supersport seizoen is niet begonnen zoals hij had gehoopt. Na een aantal blessures doet de coureur van Team Hartog – Against Cancer er alles aan om weer in de juiste flow te komen. Komend weekend is de zevende race van het seizoen op het Misano World Circuit Marco Simoncelli in Italië.

Vanuit Jerez reisde Rob Hartog direct door naar Tubbergen waar hij was uitgenodigd door de Historische Motorstichting Tubbergen voor een demo samen met Wil Hartog en Theo Bult tijdens hun jaarlijkse klassieke race evenement. Door Gerhard Sauer werd er tevens een actie opgezet met het ‘rad van avontuur’, waarvan de opbrengst gaat naar Team Hartog – Against Cancer. Het gehele team is de organisatie en in het bijzonder Gerhard Sauer erg dankbaar hiervoor.

Ook was Hartog in de afgelopen periode te zien in de documentaire Checkbox van de KNMV. In deze video’s is het doel om de sporter in de mens, maar vooral om de mens in de sporter naar voren te brengen. Hiervoor was Hartog onlangs een dag op pad om opnames te maken.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.