WF Nieuws

Inter Visual Studio / Hans Brouwers

Vijf aanhoudingen na woningoverval Zuid-Scharwoude

ZUID-SCHARWOUDE – Woensdagochtend omstreeks half vijf is aan de Swaan in Zuid-Scharwoude een woningoverval gepleegd. Verderop kon de politie vervolgens vijf personen aanhouden in verband met de woningoverval.
Wat er precies heeft plaatsgevonden in de woning is nog niet duidelijk. Vlak na de melding van de overval zagen agenten een auto met Belgisch kenteken rijden. Deze voldeed aan het signalement, waardoor het voertuig werd klemgereden. De vijf inzittenden zijn vervolgens direct aangehouden door de politie.

Agenten zijn nog ter plekke bij de vrijstaande woning om grondig onderzoek te doen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp