WF Nieuws

Inbraakgolf Medemblik, veel schade maar weinig buit

MEDEMBLIK – Het inbrekersgilde heeft de afgelopen dagen Medemblik uitgekozen om hun slag te slaan. Zo werd er in de nacht van zondag op maandag ingebroken bij het Bakkerijmuseum, veel maakten ze daar niet buit, Jacco Spil: ,,het gaat om tientjeswerk maar de schade is groter, ruim 500 euro.”

Ook Knipsalon Schoonheidssalon Houtenbos kreeg bezoek van de criminelen, daar werd met grof geweld de deur ontzet met veel schade tot gevolg. Dit gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag, met de kassa als buit vertrokken ze weer.

En dan afgelopen nacht was het weer raak, ook deze keer in de Bagijnhof waar een ondernemer bezoek kreeg van het inbrekersgilde, wat daar de buit is, is onbekend, de daders zijn door het raam kapot te slaan binnengekomen.

De politie roept iedereen op die iets gezien of gehoord heeft te bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@wfnieuws.nl

Reageer op dit onderwerp