FC Medemblik VR1 wint eerste nacompetitieduel en maakt kans op promotie naar de 2e klasse

MEDEMBLIK – In een spannende wedstrijd zijn de vrouwen van FC Medemblik er in geslaagd de eerste horde tot behoud van de 2e klasse te nemen. Always Forward VR1 werd in Medemblik met 4-2 verslagen.FC Medemblik ging flitsend van start en binnen 5 minuten stond de ploeg van coach Oppenhuis door treffers vab Femke Hoogedijk en Dehlya de Jager op een 2-0 voorsprong.

Vervolgens wist Always Forward zich te herpakken en nog voor rust was de stand gelijk getrokken (2-2). In de tweede helft had FC Medemblik VR1 weer het betere van het spel en via Gabriella Stroet en Ardine Tijsseling was de verdiende overwinning een feit.

Wat nu nog rest is de finalewedstrijd op 16 juni a.s. waarin het sterke Buitenveldert VR4 de tegenstander is. Buitenveldert versloeg Olympia VR1 met maar liefst 7-0. Plaats van handeling van de finalewedstrijd wordt later bekend gemaakt. De winnaar van de finalewedstrijd speelt volgend seizoen in de 2e klasse, de verliezer in de 3e klasse.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.