WF Nieuws

Foto: Shutterstock

Weerbericht Westfriesland – zonnige start, later regen

WESTFRIESLAND – De bewolking neemt toe en de ochtend verloopt kletsnat lokaal kan er tot ruim 10mm gaan vallen. . In de middag knapt het op en neemt de kans op regen af. De middagtemperatuur blijft steken bij 16 á 17 graden en de wind is matig van kracht en waait uit het westen.

Donderdag meer ruimte voor de zon maar ook dan is er nog kans op een enkele bui. De wind draait van west naar zuid en is matig van kracht. De middagtemperatuur schommelt rond de 20 graden.

Na donderdag is vrijdag de warmste dag van de week met 21 á 22 graden, waait de wind uit het zuiden/zuidoosten en is er een kleine  kans op wat lichte neerslag. Zaterdag en zondag zijn vrij mooie dagen, maar ook dan is er kans op een spatje regen. De middagtemperatuur schommelt rond de 19 graden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@wfnieuws.nl

Reageer op dit onderwerp