WF Nieuws

Foto aangeleverd

Tweedaagse tuinexcursie naar Gelderland

ENKHUIZEN – Groei & Bloei afd. Enkhuizen organiseert samen met afdeling Hoorn een 2-daagse tuinreis naar Gelderland.

De 1e dag gaan we naar 3 prachtige tuinen, waarbij de laatste nog een hele bijzondere kwekerij heeft. In elke tuin krijgen we koffie/thee met iets lekkers. Er wordt overnacht in het Van der Valkhotel in Hengelo en voor die tijd maken we gebruik van een heerlijk warm en koud buffet.

De 2e dag gaan we na een heerlijk ontbijtbuffet op naar nog eens 4 uitzonderlijke mooie tuinen. Ook in deze tuinen krijgen we koffie/thee met iets lekkers, tevens krijgt u een lunch aangeboden in de 2e tuin.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Aan het einde van deze dag gaan we richting Eemnes, waar we in het Van der Valkhotel weer heerlijk van een warm en koud buffet gaan genieten. Hierna gaan we richting huis.

Bij de prijs van deze tuinreis is alles inbegrepen: één keer logies en ontbijt, één keer lunch, twee keer een buffet, alsmede de bus, entreegeld voor de tuinen, inclusief koffie/thee met iets lekkers enzovoort. Wel voor de eerste dag een lunchpakketje meenemen van thuis. We vertrekken om 8.15 uur uit Hoogkarspel en zijn de volgende dag omstreeks 21.30 uur weer thuis. De deelnemers van afdeling Hoorn(bij zwembad de Waterhoorn) stappen om 8.00 uur in de bus. En rijden dus via Hoogkarspel en de dijk Enkhuizen Lelystad richting onze eerste tuin.

De prijs voor leden van Groei & Bloei is € 205,00 op basis van een twee­persoons kamer. Toeslag eenpersoons kamer is € 48,00. Niet-leden betalen € 253,00.

Voor info en uitgebreide beschrijving van deze excursie of opgave kunt terecht bij Lia Schoenmaker via ltm.schoenmaker@ziggo.nl of via telefoon 0228-513458 of 06-10976080. Het wordt vast weer een prachtige reis, maar… vol is vol! Dus: geef u zo snel mogelijk op.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp