WF Nieuws

Mo Darri keert terug op het oude nest bij Hovocubo

HOORN – Samen met zijn maatje Amir Molkârâi kwam Darri in 2012 naar Hovocubo. Samen wisten ze elkaar veelvuldig te vinden en scoorde Amir veel goals na een assist van Mo. Zowel bij Hovocubo als ook bij Oranje. In 2013 werd met Hovocubo de KNVB Beker gewonnen en in 2014 de landstitel in de onvergetelijke wedstrijd in Den Bosch.

Daarna vertrok Mo Darri naar Amsterdam en via een uitstapje naar Antwerpen zou hij terug komen bij Hovocubo. Door ontwikkelingen ging dit niet door en verbond Mo Darri zich aan ’t Veerhuys. Ondertussen bouwde Sander van Dijk verder aan een selectie die misschien wel de sterkste ooit uit de clubgeschiedenis zou worden. Inmiddels hebben club en speler elkaar weer gevonden en hebben enorm veel zin in een hernieuwde samenwerking. Verwachting is dat deze baltovenaar uit Alkmaar publiek zal trekken die van technische hoogstandjes en goed teamspel houden.

Mo Darri won in Amsterdamse dienst de KNVB Beker en de landstitel, beiden in een finale tegen Hovocubo.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp