WF Nieuws

Foto aangeleverd

Global Goals-cheque voor OSG West-Friesland

HOORN – In 2018 bestond OSG West-Friesland 150 jaar. En recent zijn de ingrijpende renovatiewerkzaamheden van de scholengemeenschap afgerond. Wethouder Bashara feliciteerde de scholengemeenschap met een cheque en een vlag.

Op zaterdag 8 juni 2019 reikte wethouder Samir Bashara (Onderwijs) een Global Goals-cheque ter waarde van 500 euro uit en overhandigde hij een Westfriese vlag. De wethouder deed dat tijdens de reünie voor oud-leerlingen (van voor 2000) van het OSG West-Friesland.

Global Goals

Goed onderwijs is een van de wereldwijde duurzaamheidsdoelen van de Global Goals. De Global Goals zijn ambitieuze doelen voor duurzame ontwikkeling, in 2015  vastgesteld door de Verenigde Naties. Meer informatie staat op de pagina Global Goals.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp