Banenfestival voor Heerhugowaardse scholieren

HEERHUGOWAARD – Op vrijdag 24 mei wordt in het Horizoncollege een banenfestival georganiseerd voor vmbo- en mbo-scholieren uit Heerhugowaard. Bij zo’n 45 bedrijven uit Heerhugowaard en de regio kunnen zij op zoek naar een stageplaats of een baan. Burgemeenster Bert Blase opent het festival om 1700 uur.

Het banenfestival is georganiseerd door het Horizoncollege, de Bedrijfskring Heeerhugowaard en de gemeent en vloeit voort van het programma ‘Heerhugowaard maakt werk van verbinding’. Dat programma wil scholieren in een zo’n vroeg mogelijk stadium in contact brengen met ondernemers uit Heerhugowaard en omgeving onder het motto: Ook in deze regio zijn veel interessante bedrijven, maar dat weten de scholieren onvoldoende of niet.

In dat programma werken het onderwijs, ondernemers en de gemeente samen om die onbekendheid weg te nemen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.