WF Nieuws

Foto : 112westfriesland/Wesley Boots

Dode bij frontale botsing tussen vrachtwagen en personauto op de Markerwaardijk

ENKHUIZEN – Dinsdagochtend is bij een zeer ernstig ongeval de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. De auto kwam frontaal in botsing met een tegemoet komende vrachtwagen die nog wel heeft geprobeerd uit te wijken maar dit mocht niet meer baten.

De bestuurder van de personenauto was vrijwel op slag dood, de bestuurder van de vrachtwagen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad voor al het verkeer afgesloten en verwacht dat deze in de loop van de middag weer zal open gaan voor het verkeer.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@wfnieuws.nl

Reageer op dit onderwerp