WF Nieuws

Foto : 112westfriesland/Wesley Boots

Dode bij frontale botsing tussen vrachtwagen en personauto op de Markerwaardijk

ENKHUIZEN – Dinsdagochtend is bij een zeer ernstig ongeval de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. De auto kwam frontaal in botsing met een tegemoet komende vrachtwagen die nog wel heeft geprobeerd uit te wijken maar dit mocht niet meer baten.

De bestuurder van de personenauto was vrijwel op slag dood, de bestuurder van de vrachtwagen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad voor al het verkeer afgesloten en verwacht dat deze in de loop van de middag weer zal open gaan voor het verkeer.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp