WF Nieuws

Sneeuwwitje door De Hoornse Balletschool

HOORN – De dansers van De Hoornse Balletschool brengen dit seizoen het bekende sprookje Sneeuwwitje. Laat u meevoeren door het magische verhaal met de klunzige dwergen en de vrolijke dieren. Natuurlijk komt ook de kwaadaardige stiefmoeder voorbij en ziet u de goedheid van Sneeuwwitje en de liefde van de prins.

Het wordt een fantastische beleving met dans en spel van alle leerlingen van De Hoornse Balletschool in diverse niveaus vanaf vier jaar. Geniet van de choreografi eën in klassiek, jazz, modern en spitzen. Deze vormen één geheel met het spel van de hoofdrollen, het fantastische decor en het sprookjesachtige licht. Een heerlijke avond of middag uit voor alle leeftijden.

  • Za 29 juni 2019 19:30 uur, zo 30 juni 2019 15:00 uur.
  • Schouwburg Het Park Westerdijk 4 1621 LE HOORN NH
Tips?Reageer op dit onderwerp