WF Nieuws

Kofferbakmarkt Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Zondag 26 mei a.s. wordt de 1e kofferbakmarkt van dit seizoen gehouden op het dagkampeerterrein van Strand van Luna.

Strand van Luna 3 ( strand ) te Heerhugowaard, wisselen die dag weer vele gebruikte goederen, na het loven en bieden, van eigenaar. Het aanbod op een kofferbakmarkt is altijd divers en verrassend. De kofferbakmarkt is open van 09.30 tot 16.00 uur en de toegang voor bezoekers is gratis.

Check altijd onze website of bij regen de markt doorgaat?

Zelf deelnemen is ook mogelijk: Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI, 0229-24 47 39 of 24 46 49. Of kijk op internet: www.mikki.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp