WF Nieuws

Opbrengst Medemblik Harbour City Swim voor Inloophuis Medemblik

MEDEMBLIK – In navolging van Maarten van der Weijden is het voor iedereen mogelijk eens te zwemmen in het open water van de Oosterhaven. Op zaterdag 17 augustus vindt daar namelijk de Medemblik Harbour City Swim (MHCS) plaats.

De MHCS is een prestatietocht over 1000 meter waaraan iedereen vanaf 12 jaar kan deelnemen. Vrienden, buren, collega’s enz. zijn allemaal welkom om er een gezellige en sportieve zwemtocht van te maken. Er worden twee ronden van 500 meter gezwommen. Een ronde gaat vanaf de visafslag tot de pier en weer terug. De inschrijfkosten bedragen € 10 per persoon.

De opbrengst gaat naar een goed doel, te weten Inloophuis Medemblik. Een organisatie die veel goed werk doet. Zie ook: www.inloophuismedemblik.nl. Mooi zou natuurlijk zijn als zwemmers zichzelf laten sponsoren om zo nog meer geld bijeen te zwemmen voor het goede doel.

Dus, schrijf je nu in, ga vast trainen voor deze 1000 meter en kom 17 augustus 2019 vóór 12.00 uur naar Medemblik om er samen een mooi evenement van te maken. Kort na dit evenement zal de eerste zwemmer van het NK Stavoren-Medemblik, dat dezelfde dag plaatsvindt, in de haven aankomen.

Inschrijven, voor 1 juni (vol=vol), kan via een e-mail met uw gegevens naar breemed@quicknet.nl of bel 0620534941.

Tips?

Reageer op dit onderwerp