WF Nieuws

Foto: Gerrie Meijer

Live uitzending met mogelijke ontknoping zaalvoetbal Hovocubo – Fc Marléne

HOORN – De strijd om de landstitel in het zaalvoetbal is vorige week in alle hevigheid los gebarsten. Het Hoornse Hovocubo heeft de eerste wedstrijd in een Best Of Three gewonnen van streekgenoot FC Marlene uit Heerhugowaard en kan aanstaande zaterdagavond geschiedenis schrijven als ze ook wedstrijd twee naar hun hand weten te zetten.

Dat het een spektakel was in Heerhugowaard bleek wel aan de vele fans die aanwezig waren. Sporthal De Waardergolf barste bijna uit zijn voegen en de verwachting is dat zaterdagavond dit ook het geval zal zijn in Zwaag. Winst in eigen huis voor Hovocubo betekend prolongatie van de titel maar FC Marlene zal er alles aan doen om een derde en beslissende wedstrijd uit het vuur te slepen. Deze wedstrijd zal live worden uitgezonden op YouTube en Leo Giovannangelo, sportpresentator en verslaggever, zal deze uitzending vanuit Zwaag presenteren die aangeboden word door de KNVB en alle clubs uit de Eredivisie.

Volg hier live de wedstrijd tussen Hovocubo en Fc Marléne:

Ook de vrouwen zijn inmiddels aan de tweede wedstrijd toe in een Best of Three. Vorige week verloor het Groningse Drs.Vijfje met 0-3 van TPP Rotterdam en vrijdagavond is de tweede wedstrijd. Als TPP Rotterdam deze in eigen huis wint is de landstitel een feit maar bekerwinnaar Drs.Vijfje zal onder leiding van Teuny Bosma tot het gaatje gaan om een derde wedstrijd af te dwingen. Ook deze wedstrijd zal live worden uitgezonden vanuit Rotterdam waarbij bondscoach Marius Privee en Rudy Monden, voormalig coach van onder andere Hovocubo en OS Lusitanos, hun messcherpe analyse zullen delen met presentator Leo Giovannangelo.

Volg hier de wedstrijd van vrijdagavond tussen TPP Rotterdam en Drs.Vijfje:

Reageer op dit onderwerp